понеділок, 1 квітня 2024 р.

 Сучасні виклики виховної роботи потребують сучасних, а головне - спільних рішень та нових вмінь!

26 березня відбулося засідання педагогічної ради «Удосконалення процесу виховання шляхом вибору ефективних форм виховної роботи».
Модератор педради, Ольга Пелих, заступник директора з виховної роботи, у теоретико-практичній формі розкрила питання щодо організації виховної діяльності в закладі освіти як невід’ємної складової освітнього процесу.
Про особливості роботи класного керівника в сучасних умовах із власного досвіду роботи поділилася Наталія Федюшко, класний керівник 6-Б класу. Про використання в роботі програми з виховної роботи щодо запобігання торгівлі людьми "Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція" у початкових класах присутніх ознайомила Інна Пасічник, класовод 2-А класу. Актуальним та цікавим був виступ педагога- організатора ліцею, Анни Собчук про роботу учнівського самоврядування як одного із ефективних способів організації виховного процесу.
Інтерактивні вправи, ситуації успіху, групова робота , командний дух сприяли пізнавальній діяльності та позитивній атмосфері.




















Немає коментарів:

Дописати коментар